Sommarlov!!!

Wohoo!, nu är det äntligen sommarlov!
Dagen började ändå ganska bra idag, mamma kom tidig, packade ut i bilen direkt, gjorde mej i ordning för avslutningen, sen var det bara att njuta av den underbara solen tills vi skulle till skolan.
På avslutningen så blev det tyvärr att säga hejdå till Hannele som slutade:/
Men Hannele du får ta och komma och hälsa på så ofta du bara kan! :)
Efter allt där drog jag och mamsen till Karlstad för att hitta studentpresent till älskling, hitta det jag tänkte och hoppas verkligen att han blir nöjd med det. Och det blev även annan shoping också så klart :)
Sen var det bara att dra hem, då grillade vi för att fira lovet.
Har även tränat Jokkie i några omgågar, nu är det jävligt roligt att träna honom verkligen, för den viljan som han har haft har jag inte sett på länge. Och dom som känner mej och min hund vet att han inte kan gå lös eller träna lös, men nu det senaste har han kunnat gjort det, och idag var han jätte duktig, tränade lös, och han kom på direkt han försökte sticka och jag ropa på honom. Lycklig tjej blev jag iallafall, så imorgon tar vi ett tag igen om det visar sig bra väder :)
Men nu blir det snart sängen, godnatt!

Sista veckan - Måndag.

Jahaja, ja då va det Måndag då, men som tur är så är det sista veckan innan lovet nu då, så det är ganska skönt ändå, för det händer inte så mycket på dagarna härligt, och vissa lektioner slutar vi på och inte behöver ha av och till, så ganska slappt.
Måste påstå att det kommer vara tråkigt att hela veckan utan Jokkie, och inget att göra verkligen!
Men ska dra nu, skriver mer sen!
bye

Helg - Parken & Tvilling dop

Hello!
Nu va det ett tag sen jag skrev insåg jag, har inte riktigt haft tid eller orkat, eller helt enkelt inte tänkt på det.
Den här helgen började med att vara ledig på fredag så åkte hem redan på Torsdagen, så blev det parken på Fredag då jag träffade väldigt mycket goa underbara gamla klasskompisar, som man verkligen har saknat, men det var verkligen som att komma tillbaka till allt igen, drama och svek stod på listan för samma människor som vanligt ungefär, men jag tycker att kvällen var lyckad ändå, fick höra mycket skvaller och liknande, visserligen åkte jag hem tidigt för att det var dop dagen efter men vad gör det. Björn skulle komma senare till mej, då jag åkte hem tidigt, men när han ringde till mej vid typ halv 4 så säger han att han inte får någon skjuts till mej, nej så då får han stanna i Årjäng, så fick jag sms tidigt tidigt dagen efter, då var han på väg hem till mej, äntligen.
Ja, på Lördagen då var det dop, då jag var gudmor åt lilla Hjalmar, eller ja, liten och liten, han vägde dryga 10 kilo, det var lite jobbigt att stå och hålla i typ en halvtimme. Va helt slut i armarna efter det, det roliga var att min syster var gudmor åt Lovis, och hon tyckte hon var jätte tung, men när jag väl höll henne så var hon lätt som en fjäder typ ;).
Men inte nog på att han var tung utan han höll på att sprattla ungefär hela tiden, så det blev ju ännu värre med tyngden. Det som var lite roligt var att jag började svettas som jag vet inte vad, och jag trodde det syntes, men det gjorde det tydligen inte, så jag stod och försökte torka mig när han döptes, men då såg det nog bara dumt ut ;)
Men vad ska man göra, det blir nog roligt att följa honom genom livet.
Det tråkigaste med helgen är faktiskt att jag fick lämna hundarna hon svärföräldrarna, mamma tyckte inte att vi skulle behöva tänka på dem när vi va borta. Men jag fick lite separationsångest, men då blev det bara roligare att träffa lilla busen igen :D
Ja det var väl inte så mycket mer att säga, får försöka bli bättre på att skriva framöver, tar sommarlov nästa fredag, så får väl skärpa mig under veckan och framöver!
Hare gött.

jagochfinnen

Om mitt och min finska lapphunds liv.

RSS 2.0