Hoooopppssaaannn!

Hoppsan!
Jag har inte skrivit på några dagar, men till mitt försvar så har jag varit hemma för ont i huvet  nästan hela veckan, och då har det varit jobbigt att sitta vid datorn, men då jag orkat har jag velat spela spel för att underhålla mig själv lite.
Ja, men nu är jag tillbaka iallafall, har ingen huvudvärk längre men magen spökar lite, har mått illa de senaste dagarna, och gör även nu, men det går nog över snart, det gör det alltid.
Iallafall så har den här dagen varit bra annars, har varit fint väder och Alexandra bjöd oss på tårta.
Tänkte lägga in lite bilder på Jokkie senare, men får se om jag hinner, har några läxor att göra.
Men men, skriver kanske mer sen, bye bye!

Hemmadag!

Hallå, där ute!
Idag har jag verit hemma från skolan, han nog tyvärr dragit på mig en förkyldning eller något sånt tror jag, för de senaste 3 dagarna har jag inte mått så särskilt bra. Har så friktansvärt ont i huvet och haft ont i halsen, och i måndags kväll mådde jag illa, så jag tror det är något, för Alice har ungefär det samma.
Det var därför jag inte skrev något igår, när jag kom hem efter skolan la jag mig och sov tills klockan var halv åtta typ, så jag tror inte min kropp är helt i balans.
Menmen, det blir väl inte så långvarigt får jag hoppas! :)
Ja som sagt, idag har jag bara varit hemma, försökt att lugna finnen, för han har varit helt galen av hunden som har skällt nere i grannlägenheten hela "lunchen", så jag har fått spela hög musik så han inte ska höra den.
Iallafall, nu ska jag ta och vila lite, har as ont i huvet för tillfället.
Bloggar mer senare, hej så länge!

Finnen!

Ja, då var man hemma och klara för idag, finnen är så trött så han knappt orkar stå upp, han är väldigt osynlig just för tillfället, men han kommer nog snart piggna på sig tror jag :)
Dagen blev ju inte så lång, men det var en tidig morgon.
Tänkte bjuda på en bild på finnens fina huvud nu, han har ju tyvärr ingen mjuk, go päls kvar på huvudet, så jag får gosa med hans öron istället :D

Operation!

Packar väskan, för imorgon bär det av till veterinären med Jokkie. Det är en operation som väntar lilla stackaren. Gäller att ha med alla papper och allt som behövs. Lilla vovven har inte ätit på hela dagen och får tyvärr inte äta mer heller, han ska fasta från klockan 18.00 dagen före operation, han åt aldrig imorse.
Fy, måste lämna honom hos veterinären mellan 07.00 - 07.30, det är ju inte bara och bara liksom en ledig dag.
Menmen, vad ska man göra när veterinären tycker det är bäst att ta bort knölen på huvet.
Alla vet nog inte vad det är för knöl, men jag åkte vill veterinären för ungefär tio dagar sen, för att Jokkies högra öra hängde så mycket, med när jag var där hittade de inget, men när dom kom in sista gången, så passade jag på att fråga om en knöl på huvet, då sa hon att det inte var så broskade utan att man kunde ta bort den senare. Då tänkte ju jag att man kunde göra det senare under året. Men då gick jag ut och betalade, då tjejen i kassa blev fundersam och gick och frågade veterinären igen, då frågar de om jag vill beställa operations tid direkt, för att hon var inte så orolig over örat, men desto mer orolig för knölen, så jag tog ingen tid då. Men medans vi stod och väntade på bussen pratade jag med mamma och kom överens om att jag skulle ta en tid ändå, då ville dom göra det inom 14 dagar, så då blev det imorgon.
Så nu kommer min långhåriga lapphund bli skallig på huvet, och frysa, får jag för mig.
Hoppas bara inte han tecken på huvudet förändras för mycket bara.
Menmen, det kommer nog gå bra skulle jag tro, Jenny ska förja med som stöd.
Tack Jenny! :)

Söndag!

Jaha ja, då va det redan Söndag!
Var på trevlig besök i Deje, åkte med Alice och Elias, för att fiska idag, med blev tyvärr inte så, blev alldeles för kallt, vilket var lite tråkigt, hade faktiskt velat fiska. Men men, får slappa ensam hemma med vovven idag istället, det är ju trevligt det också :)
Ska strax sätta mig och smaska lite på en Ben and Jerry's
Muma!
See you soon. :)

Halllllååååå!

Hejsan, där ute! Han tyvärr inte blogga igår, vi hade städdag i lägenheten, som varje torsdag. Blev faktiskt renare än vad det har varit på ett tag nu :)
Jaja, dagen igår bjöd inte på så mycket, hjälpte Alexandra att flytta, sedan fick vi kladdkaka som "tack". (som jag kanske äter upp själv i helgen :D)
Idag har jag iallafall haft en ganska lugn dag på skolan, mä bara några korta lektioner och stallstäd, efter det blev det en tur till Karlstad för att möta upp mamma och pappa. Då vi handlade massor av mat, så nu ska jag nog klara mig ett tag skulle jag tro.
Senare kom Alice och Elias på beök, väldigt trevlig kväll måste jag verkligen säga! tummen upp för det :D
Tack för trevligt sällskap i min ensamma lägenhet! :)
Imorgon blir det sovmorgon! Jippie!
Får se om jag hinner blogga något under helgen, men något ska jag nog hinna:)
God natt, alla där ute! // jag och finnen

Dags att lägga sig då!

Jaha ja, då har man gjort klart allt som man ska till imorgon, har bara 2 lektioner imorgon, som tur är, men har värsta feta lunchen, på typ 2,5 timmar. Skönt att ha hund ibland asså ;) Men har ju tyvärr matte prov imorgon, så jag får väl träna lite mer på det imorgon på lunchen.
Så nu ska jag sova, god natt på er alla där ute.
P.s. Min hund har velt sova sen flera timmar tillbaka, så nu får han som han vill. Nöjd han kommer bli.
Jokkie! <3

Fyyyy!

Insåg precis att det var onsdag och inte tisdag som jag fick för mig. Har nämligen prov och en annan läxa till imorgon som jag inte ens har tänkt på :S
Jobbigt ibland alltså.
Så nu blir det att jobba stenhårt innan Alexandra kommer och ska se på film med mig och Susanne.
Det vankas Breaking Dawn - part 1 här! Mysigt mysigt! :D
Jaja, jag kanske skriver senare, hej så länge :)

jagochfinnen

Om mitt och min finska lapphunds liv.

RSS 2.0